Kedvezmények, akciók

Akciók, oltási kedvezmények 2024-ben

Oltási akció egész évben

TÖBB kedvencet   tartó gazdiknak: a kombinált illetve az egyidejűleg beadott veszettség+kombinált  oltás árából a második, vagy harmadik (illetve további) házi kedvencüknél 10% engedményt biztosítunk (+ a nettó érték 2 % értékű hűségpontot) , sz olcsóbb vakcinák árából, ha az egyik kedvencük nálunk kapta ezt az oltását ugyanabban az évben .

Ugyanígy, ha egyik kedvencük kennel-köhögés, lyme-kór, parvovírus, macska-leukózis, vagy nyúl myxomatózis ellen kapott oltást nálunk, a többi kedvence 10%-kal olcsóbban kapja ezeket az oltásokat.

Hűségpont

Minden kedves páciensünk, illetve regisztrált vásárlónk minden esetben a nettó érték 2 % értékben hűségpontot kap, melyet legközelebbi alkalomkor levásárolhat, vagy a kezelés árából levonhat vagy akár összegyűjtheti, és egy nagyobb tételnél beváltva jelentős segítséget adhat. A pontok gyűjtéséhez nem kell külön jelentkezni, az összegyűlt pontok számáról a recepción érdeklődhet, illetve a kinyomtatott részletes számlán megtalálható.

(Környezetvédelmi szempontból nem mindig nyomtatunk)

A hűségpont más kedvezménnyel nem vonható össze.

1 hűségpont = 1 Ft.
A hűségpontok számát számítógépünk  automatikusan őrzi, a fizetéskor kapott részletes számlán pedig látja Ön is.

Nem vesz részt a hűségpont  rendszerben az allergia teszt és a hozzá tartozó hyposzenzibilizáló oldat.

Köszönjük, hogy minket választott, szeretettel várjuk a fenti időpontban, rendelőnkben!
Amennyiben adott időpontban nem tud megjelenni rendelésünkön, kérjük időben jelezzen vissza telefonon vagy e-mail-en.
Ha az előre lefoglalt időpontra nem jött el, illetve azt nem mondta le időben (oltás és vizsgálat esetén 5 órán túl, altatásos beavatkozás esetén 24 órán túl) telefonon, vagy e-mailben, akkor a hűségpontjaiból levonunk 5000 illetve 10000 pontot.