Kedvezmények, akciók

Akciók, oltási kedvezmények 2023-ben

Oltási akció egész évben

— TÖBB kedvencet (2-3 kutyát, macskát, görényt, vagy nyulat)  tartó gazdiknak: a kombinált illetve az egyidejűleg beadott veszettség+kombinált  oltás árából a második, vagy harmadik (illetve további) házi kedvencüknél 20% engedményt biztosítunk (+ a nettó érték 2 % értékű hűségpontot) , ha az egyik kedvencük nálunk kapta ezt az oltását 2020-ban. Ugyanígy, ha egyik kedvencük kennel-köhögés, lyme-kór, parvovírus, macska-leukózis, vagy nyúl myxomatózis ellen kapott oltást nálunk, a többi kedvence 20%-kal olcsóbban kapja ezeket az oltásokat.

Hegyvidék kártyát elfogadunk, a kedvezmény mértéke a bruttó ár 5 %-a az első vizsgálat, vagy oltás során.

Hűségpont

Minden kedves páciensünk, illetve regisztrált vásárlónk minden esetben a nettó érték 2 % értékben hűségpontot kap, melyet legközelebbi alkalomkor levásárolhat, vagy a kezelés árából levonhat vagy akár összegyűjtheti, és egy nagyobb tételnél beváltva jelentős segítséget adhat. A pontok gyűjtéséhez nem kell külön jelentkezni, az összegyűlt pontok számáról a recepción érdeklődhet, illetve a kinyomtatott részletes számlán megtalálható.

(Környezetvédelmi szempontból nem mindig nyomtatunk)

A hűségpont más kedvezménnyel nem vonható össze.

1 hűségpont = 1 Ft.
A hűségpontok számát számítógépünk  automatikusan őrzi, a fizetéskor kapott részletes számlán pedig látja Ön is.

Nem vesz részt a hűségpont  rendszerben az allergia teszt és a hozzá tartozó hyposzenzibilizáló oldat.

Köszönjük, hogy minket választott, szeretettel várjuk a fenti időpontban, rendelőnkben!
Amennyiben adott időpontban nem tud megjelenni rendelésünkön, kérjük időben jelezzen vissza telefonon vagy e-mail-en.
Ha az előre lefoglalt időpontra nem jött el, illetve azt nem mondta le időben (oltás és vizsgálat esetén 5 órán túl, altatásos beavatkozás esetén 24 órán túl) telefonon, vagy e-mailben, akkor a hűségpontjaiból levonunk 5000 illetve 10000 pontot.