Munkatársaink

Dr. Kátai Zoltán

klinikus szakállatorvos, belgyógyászat

Budapesten születtem, középiskolai tanulmányaimat a Fazekas Mihály Gimnáziumban végeztem , majd 1986-ban szereztem állatorvosi diplomát. 6 évet dolgoztam az Országos Állategészségügyi Intézetben , majd 1992-ben nyitottam önálló kisállatorvosi praxist a 32-esek terén , majd kisállat klinikus szakvizsgát szereztem . Igyekszem teljes körű ellátást biztosítani, mindig is “családias ” légkörben láttam el korábbi pacenseimet . A Böszörményi úton levő rendelő kialakítása során minőségi változásokra törekedtem , a mai legmagasabb szintű szakmai elvárásoknak megfelelően.
Családomról: feleségem , fiam és menyem is orvosként dolgoznak . Egy szép kislány unokám van. Két befogadott keverék kutyusunk teszik teljessé az otthoni harmóniát (balra Zsömi, jobbra Tücsi).


Dr. Karsai Szófia

Klinikus állatorvos, ultrahang diagnosztika, belgyógyászat

Budapesten születtem. Az érettségire és az egyetemi felvételire a hatosztályos ELTE Trefort Ágoston Gyakorlóiskolában készültem. 2011-ben lettem az Állatorvostudományi Egyetem hallgatója. 2015-ben 1 hónapos tanulmányi ösztöndíjat nyertem az Utrechti Egyetem kisállatklinikájára nyári klinikai gyakorlatra. Gyakorlati félévemet az Állatorvostudományi Egyetem kisállatklinikáján töltöttem. 2017-ben cum laude minősítéssel diplomáztam. 2018-tól a kisállatok sürgősségi ellátásával foglalkoztam Dunaföldváron majd Budapesten. Az elmúlt évek alatt a has ultrahang diagnosztikájában szereztem részletesebb tapasztalatot, a mellkasi ultrahang vizsgálattal kapcsolatos ismereteimet folyamatosan bővítem. Kislány korom óta szeretem és tisztelem az állatokat, már gyermekként elhatároztam, hogy állatorvos leszek. Fontosnak tartom a gyermekek korai képzését az állatok tiszteletére és szeretetére, így igyekszem kislányomnak és környezetének is átadni a lényeges gondolatokat. Kiskedvencként egy különleges vörös színű 4 éves kaukázusi juhászkutyát tartok.


Dr. Nyitrai-Berdin Bianka

Klinikus állatorvos, nemsokára szakállatorvos, sebészet, belgyógyászat

Budapesten születtem, a Fazekas Mihály Gimnáziumban tett érettségim után 2011-ben lettem az Állatorvostudományi Egyetem hallgatója. Az egyetemi évek alatt leginkább a sebészet keltette fel érdeklődésemet, ebbe az irányba szeretném többek közt a jövőben tovább képezni magam. Kiskorom óta rajongok az állatokért, már gyermekként is rengeteg időt töltöttem otthoni házi kedvenceinkkel, vagy tettem nagy sétákat a Fővárosi Állatkertben. Jelenleg öt cicával és egy kutyussal élek egy fedél alatt. Mellettük egy arab telivér boldog tulajdonosa is vagyok. Szabadidőmben lovasíjászattal és lovasoktatással is foglalkozom.


Gugánovic Szintia

Állatorvosi asszisztens

Vajdaságban születtem, Szabadkán. A családom állatbarát, így amióta az eszemet tudom állatok vettek körül. A kutyusommal Legóval és a hörcsögömmel Waldóval osztom meg mindennapjaim. Gyermekkori álmom volt, hogy állatokkal foglalkozhassak, és szerencsére itt a rendelőben erre lehetőségem is van.


Kecskeméti Liza

Állatorvosi asszisztens

Szegeden születtem, de egy közeli faluban nőttem fel. Szerencsésnek mondhatom magam, mivel gyermekkoromban rengeteg kis kedvencem lehetett, ezáltal megtanulhattam a tartásukkal kapcsolatos feladatokat. Nagyon szeretek állatokkal foglalkozni, gondoskodni róluk, így a rendelőben való munkám inkább feltöltődést ad, látva mennyi állaton segítünk. Amint lehetőségem nyílt, örökbefogadtam egy cicát, Lunot. Most vele osztom meg mindennapjaimat, később még tervezem bővíteni kedvenceim létszámát.


Lászlóczky Éva

Recepciós

Hangya, süni, gyík, giliszta, papagáj, szarvasbogár, cica és végre kutya!Régi történet Märyé, a kis foxié, akit 13 évesen kaptam. Ő volt a testvérem, a barátom, a társam. Épp csak iskolába nem vittem magammal, mindenhova máshova igen. Gyermekem születése napján ballagott el…Azóta szinte mindig volt kutyám, vidéki életemben cicám is. Csoda érdekes világ az állatoké, örülhetünk, ha belekukkanthatunk.Férjemmel 4 éve fogadtuk gyermekünkké Picurt, a kis havanese fiúcskát, szeretetünket – unokáink mellett – ő is élvezi.A Böszivet csapatában tevékenykedni érdekes és megtisztelő, dolgos, felelősségteljes. Egymást segítő, összetartó csapat vagyunk, az állatok szeretete és a segíteni akarás motivál minket.Úgy érzem, a gazdikkal is megtalálom a hangot, hiszen koromnál fogva könnyen tudok azonosulni érzelmeikkel, mikor a szeretett kis állatkát a gondjainkra bízzák. Amikor pedig az ébredező kutya a térdemre támasztja a fejét és nekem panaszkodik, az nagyon szívet melengető. Mögöttem a tápos zsák, úgyhogy ez okból is szívesen látogatnak 🙂