Munkatársaink

Dr. Kátai Zoltán

klinikus szakállatorvos, belgyógyászat

Budapesten születtem, középiskolai tanulmányaimat a Fazekas Mihály Gimnáziumban végeztem , majd 1986-ban szereztem állatorvosi diplomát. 6 évet dolgoztam az Országos Állategészségügyi Intézetben , majd 1992-ben nyitottam önálló kisállatorvosi praxist a 32-esek terén , majd kisállat klinikus szakvizsgát szereztem . Igyekszem teljes körű ellátást biztosítani, mindig is “családias ” légkörben láttam el korábbi pacenseimet . A Böszörményi úton levő rendelő kialakítása során minőségi változásokra törekedtem , a mai legmagasabb szintű szakmai elvárásoknak megfelelően.
Családomról: feleségem , fiam és menyem is orvosként dolgoznak . Egy szép kislány unokám van. Két befogadott keverék kutyusunk teszik teljessé az otthoni harmóniát (balra Zsömi, jobbra Tücsi).


Dr. Csavojetz Anna

Klinikus állatorvos, ultrahang diagnosztika, belgyógyászat, epilepszia

Budapesten születtem, 2017-ben cum laude minősítéssel diplomáztam az Állatorvosi Egyetemen. Állatbarát családban nőttem fel, így mindig cicák és kutyák vettek körül otthon. Mikor pályaválasztásra került a sor nem is volt kérdés, én rögtön tudtam, hogy állatorvos szeretnék lenni. Már az egyetem előtt is hétvégente egy kisállatrendelőben töltöttem a szabadidőmet, és alig vártam, hogy végre kitanulhassam ezt a szakmát. Az egyetemi évek alatt elsősorban a műszeres diagnosztika, azon belül is az ultrahangos vizsgálat, és a kardiológia keltette fel az érdeklődésemet, ezért rendszeresen ellátogattam a szakrendelésekre, és azóta is folyamatosan továbbképzem magam ezekben a témákban. Saját kutyusaimmal agility és munkakutyás edzésekre járva tanulgattam az ő nyelvükön, és közben saját bőrömön tapasztaltam, micsoda feltétlen szeretetet tudnak adni nekünk kedvenceink. Szerencsésnek érzem magam, hogy munkám során őket segíthetem, és nagy örömömre szolgál, hogy tagja lehetek ennek a szuper csapatnak. Elsősorban a belgyógyászat és az ultrahang diagnosztika kedvencem. Hobbim a sziklamászás.


Dr. Nyitrai-Berdin Bianka

Klinikus állatorvos, nemsokára szakállatorvos, sebészet, belgyógyászat

Budapesten születtem, a Fazekas Mihály Gimnáziumban tett érettségim után 2011-ben lettem az Állatorvostudományi Egyetem hallgatója. Az egyetemi évek alatt leginkább a sebészet keltette fel érdeklődésemet, ebbe az irányba szeretném többek közt a jövőben tovább képezni magam. Kiskorom óta rajongok az állatokért, már gyermekként is rengeteg időt töltöttem otthoni házi kedvenceinkkel, vagy tettem nagy sétákat a Fővárosi Állatkertben. Jelenleg öt cicával és egy kutyussal élek egy fedél alatt. Mellettük egy arab telivér boldog tulajdonosa is vagyok. Szabadidőmben lovasíjászattal és lovasoktatással is foglalkozom.


Gugánovic Szintia

Állatorvosi asszisztens

Vajdaságban születtem, Szabadkán. A családom állatbarát, így amióta az eszemet tudom állatok vettek körül. A kutyusommal Legóval és a hörcsögömmel Waldóval osztom meg mindennapjaim. Gyermekkori álmom volt, hogy állatokkal foglalkozhassak, és szerencsére itt a rendelőben erre lehetőségem is van.


Kecskeméti Liza

Állatorvosi asszisztens

Szegeden születtem, de egy közeli faluban nőttem fel. Szerencsésnek mondhatom magam, mivel gyermekkoromban rengeteg kis kedvencem lehetett, ezáltal megtanulhattam a tartásukkal kapcsolatos feladatokat. Nagyon szeretek állatokkal foglalkozni, gondoskodni róluk, így a rendelőben való munkám inkább feltöltődést ad, látva mennyi állaton segítünk. Amint lehetőségem nyílt, örökbefogadtam egy cicát, Lunot. Most vele osztom meg mindennapjaimat, később még tervezem bővíteni kedvenceim létszámát.


Lászlóczky Éva

Recepciós

Hangya, süni, gyík, giliszta, papagáj, szarvasbogár, cica és végre kutya!Régi történet Märyé, a kis foxié, akit 13 évesen kaptam. Ő volt a testvérem, a barátom, a társam. Épp csak iskolába nem vittem magammal, mindenhova máshova igen. Gyermekem születése napján ballagott el…Azóta szinte mindig volt kutyám, vidéki életemben cicám is. Csoda érdekes világ az állatoké, örülhetünk, ha belekukkanthatunk.Férjemmel 4 éve fogadtuk gyermekünkké Picurt, a kis havanese fiúcskát, szeretetünket – unokáink mellett – ő is élvezi.A Böszivet csapatában tevékenykedni érdekes és megtisztelő, dolgos, felelősségteljes. Egymást segítő, összetartó csapat vagyunk, az állatok szeretete és a segíteni akarás motivál minket.Úgy érzem, a gazdikkal is megtalálom a hangot, hiszen koromnál fogva könnyen tudok azonosulni érzelmeikkel, mikor a szeretett kis állatkát a gondjainkra bízzák. Amikor pedig az ébredező kutya a térdemre támasztja a fejét és nekem panaszkodik, az nagyon szívet melengető. Mögöttem a tápos zsák, úgyhogy ez okból is szívesen látogatnak 🙂